L’ecofeminisme és la resposta?

El proppassat 25 de febrer ha tingut lloc la nostra posada de llarg amb un acte dins del marc d’Esquerra Verda però obert en streaming al públic en general.
El model d’acte que vam proposar era en forma de diàleg entre Dina Garzón, Cofundadora i coordinadora de la Red Ecofeminista, associació d’àmbit internacional, creada en Madrid en 2012 i Anna Martín Cuello, Cocoordinadora d’Esquerra Verda.
Aquest diàleg ha estat suggerit per Dones d’Esquerra Verda davant la necessitat d’aprofundir en el coneixement de l’ecofeminisme, com espai de formació, però també per la necessitat d’oferir aquest coneixement entre tots els companys i companyes d’EV per tal d’iniciar un debat dins l’organització, que ens faciliti l’elaboració de la nostra agenda política.
La participació va ser molt important i l’acte molt profitós. Vam poder donar resposta a la pregunta i començar així, el camí de l’aprofundiment en l’Ecofeminisme.
Si us interessa aquí podeu llegir el relat del diàleg.
Mira l’acte complet: